چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

راز قتل جوجه‌های یک روزه

راز قتل جوجه‌های یک روزه این روز‌ها کلیپ‌هایی که نشان می‌داد هزاران جوجه یک روزه در گودال‌هایی زنده بگور می‌شوند موجب تاثر، تاسف و حیرت بسیاری شد. یک مقام وزارت کشاورزی گفته اند که قرار نبود جوجه‌ها تلف شوند بلکه قرار بوده تخم مرغ‌های داخل ماشین‌های جوجه کشی دور ریخته شود. دلیل این کار نیز کاهش تقاضا برای گوشت مرغ به دلیل قرنطینه و نبود مراسم مختلف عزا و عروسی ومهمانی و نبود فعالیت رستوران‌ها توضیح داده شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 19
کد خبر: ۴۰۸۱۰
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، این صنعت همیشه با مشکل رو برو بوده و دچار نوسان بوده است. بعضی مقاطع کمبود محصول، قیمت گوشت مرغ را بالا می‌برد و افزایش قیمت سبب می‌شود تعداد بیشتری به این کار روی آورند یا واحد‌های موجود تولید خود راسریع افزایش دهند و در مقطع بعد قیمت‌ها کاهش یابد و این صنعت با بی اطمینانی رو برو شود. اما ظاهرا جلو گیری از تولید، چنانکه از مصاحبه مقام مزبور بر می‌آید، با هماهنگی جمعی صنف و با اجازه مقامات وزارت کشاورزی انجام شده است؛ که این امر غیر عادی است.

 

این گونه شرایط و مواقع است که نقش تخریبی یا سازنده دخالت دولت آشکار می‌شود. سیاست گذاری صحیح در شرایط موجود ایجاب می‌کند که ظرفیت تولیدی کشور حفظ شود نه با همکاری مقام مسئول دولتی کاهش یابد و نهاده‌ها ضایع گردند. از قدیم‌ترین سیاست‌های اقتصادی که در کشور‌ها به کار رفته و می‌رود سیاست حمایت از تولیدات کشاورزی (شامل دام و طیور) است. در کشور ما که ضعف تغذیه از مشکلات حاد در برخی مناطق و برای برخی اقشار است دولت می‌تواند از طریق تضمین خرید یا قیمت تضمینی به حفظ ظرفیت تولید و سود آوری معقول تولید کننده مرغ و تخم مرغ کمک کند. برای این کار هم می‌تواند از شیوه‌های مختلف تجربه شده در کشور‌های پیشرفته بهره بگیرد. وارد شدن اصناف در کنترل تولید به عنوان تبانی در اکثر کشور‌ها جرم است. همکاری مقام دولتی با این تبانی نیز جرم و قابل پیگرد است در کشور‌هایی که قانون ضد انحصار و قوه قضاییه آگاه به مسائل اقتصادی دارند.


مشکل دیگری که همین عدم وجود سیاست به احتمال قوی ظاهر خواهد ساخت امتناع بسیاری از کشاورزان از کشت بهاره است. چه این که افزایش بارندگی منجر به افزایش تولید سال گذشته شد قیمت برخی محصولات به شدت کاهش یافت و چنانکه در نشریات نیز منعکس شد بسیاری از کشاورزان زیان دیدند. مقامات هم با رضایت و سکوت از کنار این امر گذشتند و احتمالا امسال شاهد عواقب آن خواهیم بود. در اولین دروس اقتصاد خرد دانشجو می‌آموزد که ضریب کشش قیمتی محصولات کشاورزی بسیار کوچک است بنابراین افزایش مختصر محصول قیمت را به شدت پایین می‌آورد (به همین نحو کاهش مختصر محصول قیمت را به شدت بالا می‌برد). از همان درس‌ها هم دانشجو می‌آموزد که برای جبران این مشکل راه حل‌های اقتصادی مشخص مختلفی وجود دارد که حسب شرایط می‌توان به کار برد در شرایط ما محدود کردن تصنعی تولید راه حل مناسب نیست.

منبع: دنیای بانک

 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
0
0
فقط یک قلم می خواست ارزان شود
بدترین راه را انتخاب کردیم
Baran
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
0
0
اگر کمی انسانیت داشتن با کمیته امداد امام تماس میگرفتن وانها بلافاصله جوجه ها را تحویل میگرفتند وبین بچه های یتیم توزیع میکردن .یا از قبل با چند تا صادر کننده هماهنگ میکردن تا در کشور های همسایه براشون مشتری پیداکنند
پرطرفدارترین اخبار